Темний шоколад Ganache Чізкейк
6 Hr (s)
35 хв (и) Prep
5 хв 25 хв Кук
Відкрийте для себе новий десерт з Чізкейком темного шоколаду Ganache! Опустіть шоколадний пиріг з малиною для чудового приготування.
Що тобі потрібно
Вибрати все
16 Обслуговування
ДОДАТИ ДО СПИСКУ ПОШУКУ
Давайте зробимо це
1
Нагрійте духовку до 325 ° F.
2
Змішати крихти Грахам, 3 ст. цукор і масло; натисніть на нижню частину 9-дюймової каструлі.
3
Збити вершковий сир, 1 склянку цукру і ваніль з міксером до повного змішування. Додати яйця по 1 за один раз, перемішуючи на низькій швидкості після кожного тільки до змішаного. Залийте кору.
4
Випікати 55 хв. або поки центр майже не встановлений. Виконайте нож навколо обода каструлі, щоб послабити торт; охолонути перед видаленням обода. Охолодити Чізкейк 4 години.
5
Мікрохвильова COOL WHIP і шоколад у мисці з мікрохвильовою піччю на високих 2 - 2-1 / 2 хв. або до тих пір, поки шоколад повністю не розплавиться і суміш добре перемішана, перемішуючи кожну хвилину. Прохолодно 15 хв .; повільно полийте чизкейк. Гарнір з малиною.